Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Privacyverklaring + Gedragscode aangepast

Er is afgelopen seizoen hard gewerkt door het bestuur en de werkgroep AVG aan een geüpdate versie van de privacy verklaring. De nieuwe versie van de privacyverklaring is hier te lezen. Raadpleeg de privacyverklaring regelmatig om te weten hoe Het Zinkstuk omgaat met jouw gegevens. 

Daarnaast is de gedragscode aangepast. Lees hier de vernieuwde gedragscode. 

Gepubliceerd dinsdag 6 september 2022

Ledeninitiatief

Al enige tijd wordt er via SponsorKliks op de website geld opgehaald voor het ledeninitiatief. Om een ledeninitiatief aan te vragen volg je de stappen die hier beschreven staan. Op dit moment is er €3,19 beschikbaar voor het initiatief, nadat op de EindejaarAV €620 is aangevraagd! Wil je helpen dit bedrag te verhogen? Installeer dan de plug-in van SponsorKliks via de website!

Gepubliceerd dinsdag 19 juli 2022

Gedragscode

Sinds dit seizoen is het vanuit de KNZB verplicht om voor alle functionarissen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze VOG’s kunnen via de KNZB gratis aangevraagd worden wanneer de vereniging voldoet aan een aantal eisen. Hieronder valt het opstellen van een gedragscode. Het hebben van een gedragscode sluit aan bij ons streven de veiligheid binnen de vereniging te waarborgen en verbeteren dit jaar. De afgelopen tijd zijn wij daarom bezig geweest met het opstellen van de gedragscode. In de gedragscode staan de afspraken binnen de vereniging betreft gedrag. Dit geeft inzicht in wat iedereen kan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen. Door de code te volgen, draag je bij aan het waarborgen en verbeteren van een veilige sportomgeving. Klik hier om naar de gedragscode te gaan.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over de gedragscode, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd dinsdag 17 november 2020

Aankomende activiteiten

Er zijn nog geen activiteiten gepland!

Sponsoring

Stickerkaart

Partners