Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Uitschrijfmoment

Het Zinkstuk kent twee momenten voor leden waarop het lidmaatschap opgezegd kan worden: per 1 januari en per 1 juli. Als je je nu wil uitschrijven bij het Zinkstuk, doe dit dan uiterlijk 31 december. Uitschrijven kan via https://www.hetzinkstuk.nl/membership.

Gepubliceerd maandag 10 december 2018

Geen training in de kerstvakantie

Alle trainingen in de kerstvakantie zullen NIET doorgaan. Dit betekent dat de laatste training van het jaar op donderdag 20 december zal zijn. De eerste training van 2019 is weer op maandag 7 januari.

Gepubliceerd zaterdag 8 december 2018

Gezocht: Nieuwe medewerkers Krommerijn zwembad

Voor de winter- én zomermaanden is Stichting Exploitatie Krommerijn zwembad op zoek naar nieuwe medewerkers.

 

Wie zoeken zij?

Enthousiaste, vriendelijke medewerkers voor langs het bad (toezichthouders), in de receptie en achter de bar. Het is ook mogelijk om te solliciteren voor één van deze functies. Het is een pré als je voor meerdere functies beschikbaar bent.

 

Wat krijg je ervoor terug?

De functies zijn erg flexibel qua tijd, dus het is niet erg als je niet zoveel kunt werken, of als je juist heel veel wilt werken. Het loon ligt net iets boven het minimum en daarnaast heb je toegang tot verschillende opleidingen: als toezichthouder krijg je een cursus toezichthouden (reddend zwemmen) en EHBO. Ook is het mogelijk om een cursus BHV te doen.


Is dit precies wat je zoekt?

Maak dan even een afspraak met Gert Olthof via beheerder@zwembaddekrommerijn.nl.


Gepubliceerd donderdag 6 december 2018

Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin gemaakt!Meer informatie is hier te lezen.

Gepubliceerd zaterdag 17 november 2018

Fysiotherapeut

Hoi Zinkstukken!


Ik ben Matthijs en ben sinds 2012 lid van Het Zinkstuk. Jaja, dat is één van mijn stickers op de website: ‘oudje’ 😉

Ik ben oefentherapeut Cesar en zit op dit moment in het laatste jaar van mijn sportfysiotherapie master. Mij lijkt het leuk om iets ‘professioneels’ te doen bij Het Zinkstuk. Het idee van ‘clubfysio’ was dan ook snel geboren. Ik heb dit idee met het bestuur gedeeld en zij deelden mijn enthousiasme.

Vanaf nu zal ik jullie clubfysio zijn! Heb je vragen over een blessure? Dan kun je me altijd aanschieten voor of na de training (zwemmen). Zelf train ik vooral op maandag en donderdag. Ik geef je graag een eerste advies over wat te doen met jouw pijn.

Ook wil ik samen met het bestuur gaan inventariseren hoeveel blessures er binnen de vereniging zijn. Hiervoor komt binnenkort een formulier op de website, dus als je een blessure hebt vul deze dan vooral even in.

Ik hoop je eens voor/na een training te spreken en als het nodig is te helpen!


Groet,

Matthijs

 


Gepubliceerd maandag 5 november 2018

Team Utrecht Vesten

De Sportraad heeft een leuke actie! Je kan nu je eigen Team Utrecht vest bestellen en daarmee sponsor je ook nog eens Het Zinkstuk. Je betaalt €15 euro voor een vest waarvan €5 euro naar Het Zinkstuk gaat. Een voorbeeld van zo'n vest vind je op http://sportraadutrecht.nl/sportraad-kleding/. Via deze link kun je het vest ook bestellen. Let op: op=op.

Gepubliceerd donderdag 25 oktober 2018