Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Besluit vrijdagtraining

In de maanden maart en april heeft er een pilot plaatsgevonden, waarin er een extra training op de vrijdagavond werd aangeboden. Deze pilot is nu ten einde. Er is besloten om de training op vrijdagavond niet voort te zetten. Leden hebben hierover een e-mail met informatie ontvangen.  

Gepubliceerd woensdag 10 mei 2023

Geen training op feestdagen april en mei

In verband met verschillende feestdagen in april en mei is er op de volgende dagen geen training:

7 april (Goede Vrijdag)
10 april (Tweede Paasdag)
27 april (Koningsdag)
4 mei geen zwemtraining, kortere waterpolotraining (dodenherdenking)
5 mei (Bevrijdingsdag)
18 mei (Hemelvaart)
29 mei (Tweede Pinksterdag)

Op 24 mei zijn er werkzaamheden in het zwembad. Om deze reden zal er die dag geen training zijn. 

Gepubliceerd donderdag 30 maart 2023

Privacyverklaring + Gedragscode aangepast

Er is afgelopen seizoen hard gewerkt door het bestuur en de werkgroep AVG aan een geüpdate versie van de privacy verklaring. De nieuwe versie van de privacyverklaring is hier te lezen. Raadpleeg de privacyverklaring regelmatig om te weten hoe Het Zinkstuk omgaat met jouw gegevens. 

Daarnaast is de gedragscode aangepast. Lees hier de vernieuwde gedragscode. 

Gepubliceerd dinsdag 6 september 2022

Lid worden bij Het Zinkstuk

Welkom op de website van Het Zinkstuk! 

Voor informatie over lid worden kun je op deze pagina terecht. 

Kom vooral ook bij ons proeftrainen. Dit kan drie keer gratis en hiervoor dien je je in te schrijven op deze pagina

Tot snel in het zwembad!


Gepubliceerd maandag 5 september 2022

Ledeninitiatief

Al enige tijd wordt er via SponsorKliks op de website geld opgehaald voor het ledeninitiatief. Om een ledeninitiatief aan te vragen volg je de stappen die hier beschreven staan. Op dit moment is er €3,19 beschikbaar voor het initiatief, nadat op de EindejaarAV €620 is aangevraagd! Wil je helpen dit bedrag te verhogen? Installeer dan de plug-in van SponsorKliks via de website!

Gepubliceerd dinsdag 19 juli 2022

Informeer je bestuur

Wil je graag iets delen met het bestuur, maar weet je niet hoe? Laat dan een reactie achter op deze anonieme vragenlijst. Daarnaast mag je ook altijd mailen naar bestuur@hetzinkstuk.nl, of persoonlijk met ons contact opnemen. Wil je iets kwijt, maar wil je het hier niet met het bestuur over hebben? Dan kun je ook altijd terecht bij de Raad van Toezicht (rvt@hetzinkstuk.nl), of bij de vertrouwenscontactpersonen (vcp@hetzinkstuk.nl). 

Gepubliceerd donderdag 13 januari 2022

Gedragscode

Sinds dit seizoen is het vanuit de KNZB verplicht om voor alle functionarissen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen. Deze VOG’s kunnen via de KNZB gratis aangevraagd worden wanneer de vereniging voldoet aan een aantal eisen. Hieronder valt het opstellen van een gedragscode. Het hebben van een gedragscode sluit aan bij ons streven de veiligheid binnen de vereniging te waarborgen en verbeteren dit jaar. De afgelopen tijd zijn wij daarom bezig geweest met het opstellen van de gedragscode. In de gedragscode staan de afspraken binnen de vereniging betreft gedrag. Dit geeft inzicht in wat iedereen kan doen om een veilig sportklimaat te waarborgen. Door de code te volgen, draag je bij aan het waarborgen en verbeteren van een veilige sportomgeving. Klik hier om naar de gedragscode te gaan.

Heb je vragen, op- of aanmerkingen over de gedragscode, mail dan naar bestuur@hetzinkstuk.nl.

Gepubliceerd dinsdag 17 november 2020