Utrechtse Studenten Zwem- en Waterpolofederatie
Het Zinkstuk

Mededelingen

Groepen

Na een succesvolle editie van het Jansfeest zitten de commissies weer goed gevuld! Naast commissies werkt Het Zinkstuk echter ook met groepen, zoals de EHBO'ers en de fotografen. Schiet jij altijd de prachtigste vakantiekiekjes, beschik jij over een EHBO-diploma of ben jij een bevoegd toezichthouder in het zwembad? Geef je dan op voor een (of meerdere) van de groepen op de pagina https://www.hetzinkstuk.nl/association/groups

Gepubliceerd dinsdag 9 oktober 2018

Koppel de activiteitenagenda aan je eigen agenda!

Altijd op de hoogte blijven van activiteiten? Koppel de activiteitenagenda aan je eigen agenda! https://www.hetzinkstuk.nl/activities/events/subscribe?language=nl

Gepubliceerd vrijdag 28 september 2018

NSZK 1 Nijmegen

De inschrijvingen voor de eerste NSZK van het seizoen zijn geopend!!
Kijk voor meer informatie bij de activiteit en schrijf je snel in!!
De exacte tijden worden nog bekend.

Gepubliceerd woensdag 19 september 2018

NSZK 1 Nijmegen

Lieve Zinkstukkers,

Als het goed is hebben jullie de eerste trainingen van het seizoen weer overleefd en zijn jullie klaar voor een flitsend seizoen. De eerste ochtenden opstaan met spierpijn zijn achter de rug en het feest gaat weer beginnen. En dan heb ik het niet over zomaar een feest, maar over de Nederlandse Studenten ZwemKampioenschappen (NSZK) in Nijmegen! Hier worden overdag in het zwembad records verbroken, rivalen vernederd en bereid men zich vooral voor op de avond waar wederom de strijdlust te proeven is.

’s Avonds komen er andere talenten van de leden bovendrijven. Wie kan er het meeste bier drinken? Welk elite groepje speelt de avond uit? En wie brengt ons in het bingoklassement naar ongekende hoogtes?

Hou de activiteiten de gaten, binnenkort gaat de inschrijving open!


Gepubliceerd dinsdag 11 september 2018

Olympas en Zinkstuk-koppeling

Heb je nog geen Olympas, heb je hem dit seizoen nog niet verlengd of hem (dit seizoen) nog niet gekoppeld aan het Zinsktuk? Regel je Olympas hier of je koppeling hier.

Om te kunnen trainen bij het Zinkstuk is het verplicht om een Olympas met Zinkstuk-koppeling te hebben. Heb je dit niet, dan kun je niet trainen en je ook niet inschrijven voor activiteiten. Dus regel dit snel!


Gepubliceerd dinsdag 11 september 2018

Merchandise bestellen en pasmoment

Zoals jullie weten heeft het Zinkstuk ook merchandise! De hele collectie is te zien in de webshop. Mocht je graag een badpak of zwembroek willen bestellen maar je twijfelt over de maat? Geen probleem, op donderdag 13 september worden er zwembroeken en badpakken meegenomen naar de training om te passen. De deadline om je order te plaatsen is op vrijdag 21 september 23:59. Plaats je je order hierna dan zal het later pas verwerkt worden.

Gepubliceerd dinsdag 11 september 2018

Fysieke sportkaart

Voor seizoen '18/'19 is het niet nodig om een fysieke Olympas te hebben om te komen trainen. Vanzelfsprekend moet je wel een geldige aan Het Zinkstuk gekoppelde sportkaart hebben, maar het fysieke pasje hoeft niet meer opgehaald te worden. Het bestuur zal lijsten met gekoppelde sportkaarten opvragen bij Olympos om hiermee te checken of iedereen een geldige sportkaart heeft. Zorg ervoor dat je het bevestigingsmailtje wat je krijgt wanneer je je sportkaart koopt en koppelt bij de hand hebt in het geval van een sportkaart controle. Mocht de controlelijst niet helemaal actueel zijn dan kan je met dit mailtje aantonen dat je wel een sportkaart hebt aangeschaft en dus mag komen trainen. 

Gepubliceerd vrijdag 10 augustus 2018

Het Zinkstuk | Affiliate

Bestel jij wel eens iets op de website van bol.com, CoolBlue, Wehkamp, thuisbezorgd.nl, Domino's, booking.com, Decathlon, HEMA of Groupon? Steun dan bij elke aankoop die je doet Het Zinkstuk! Meer dan 620 online winkels zijn aangesloten! En omdat wij ook wel weten dat je niet eerst gaat opzoeken of een webwinkel is aangesloten, hebben we een prachtige gratis en officiële browserplugin voor Chrome en Firefox gemaakt!Meer informatie is hier te lezen.

Gepubliceerd dinsdag 20 maart 2018